13.12.2008 г., 11:10 ч.

Главоблъсканица 

  Поезия » Друга
426 0 1

Мисля за толкова много неща,

а поискам ли - не мога да ги изразя.

Какво да правя?

Така не мога да вървя.

Съвсем го удрям на философия,

чак заболява ме глава.

 

 

Не искам да се питам,

а само въпроси - отворени, стоящи,

и утрото нови носи.

Трябва да изпия бутилка свежи мисли -

не, по-добре да препия,

но вътрешно да замълча.

 

 

Да се усмихна -

това да е отговор

и да заобичам деня.

 

9.12.2008г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Препоръчвам ти не да замълчиш и да препиеш,ами да зарежеш тези опияняващи слова и да говориш,защото наи-прекрасното нещо са думите-не само писмени,ами и изказани в разговори.Много хубав стих!!
Предложения
: ??:??