9 jul 2008, 11:27

Глухарчета 

  Poesía » Otra
845 0 21

                                      На П. с обич...

 

 

 

Виж тази поляна -

колко неоткъснати желания

проблясват с мека светлина.

Такива са килимите в Рая.

 

 

 

Стремежи, мечти и копнежи,

скрити между стръкчета трева.

Откъсваш, затваряш очи и разпръскваш

по вятъра вълшебните глухарчета.

 

 

И после... очакваш да покълнат в нечия душа...

 

 

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??