На П. с обич...
Виж тази поляна -
колко неоткъснати желания
проблясват с мека светлина.
Такива са килимите в Рая.
Стремежи, мечти и копнежи,
скрити между стръкчета трева.
Откъсваш, затваряш очи и разпръскваш
по вятъра вълшебните глухарчета.
И после... очакваш да покълнат в нечия душа...
© Таня Атанасова Все права защищены