Jul 9, 2008, 11:27 AM

Глухарчета 

  Poetry » Other
822 0 21

                                      На П. с обич...

 

 

 

Виж тази поляна -

колко неоткъснати желания

проблясват с мека светлина.

Такива са килимите в Рая.

 

 

 

Стремежи, мечти и копнежи,

скрити между стръкчета трева.

Откъсваш, затваряш очи и разпръскваш

по вятъра вълшебните глухарчета.

 

 

И после... очакваш да покълнат в нечия душа...

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??