15 ene 2011, 19:19

Гневът в мен 

  Poesía » Otra
587 0 2

Седя пред боксовата круша,

но само твоето лице съзирам.

Милея чувствата да потуша

и образа ти само да презирам,

но щом погледна в твоите очи

сърцето ми започва яростно да тупти,

защото знам, че нея ти обичаш;

о, как безмилостно надеждите разби.

Седя пред боксовата круша,

но само твоето лице съзирам

и зная, че не бива, но искрено желая

болката си да ти покажа,

хубаво да те накажа.

© Ивета Ценкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??