13 oct 2013, 15:19

Години вървях 

  Poesía » Otra
334 0 6

Години вървях


Години, години вървях.

Задавах въпроси.

И отговори търсех.

Падах. Плаках. И болях.

Събирах съвест.

Изправях се.

По-силен от преди.

Омразата зарових.

Мълчах. И вървях.

Дълго вървях.

Извървях бури и зими.

Силует бях в този 

ръбест свят.

Замерях с тишини

самотните нощи.

Шепнех на капките.

И огнище търсех

огън да запаля...

По грапавините на сърцето 

събирах парченца надежди.

Събирах себе си.

Изправях се . Знаех.

И вървях.

Търсех себе си.

Бъдеще търсех.

И теб. Намерих...

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??