30 may 2010, 11:44

Големите лайна не цапат 

  Poesía » Otra
892 0 5

Дори като лайно си дребен,

нахален, жалък, миризлив.

На себе си си непотребен,

безумен, простоват и див.

 

Това те прави най-опасен,

такива като тебе лапат.

От идола си по-ужасен,

големите лайна не цапат.

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??