30.05.2010 г., 11:44 ч.

Големите лайна не цапат 

  Поезия » Друга
883 0 5

Дори като лайно си дребен,

нахален, жалък, миризлив.

На себе си си непотребен,

безумен, простоват и див.

 

Това те прави най-опасен,

такива като тебе лапат.

От идола си по-ужасен,

големите лайна не цапат.

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??