30 мая 2010 г., 11:44

Големите лайна не цапат 

  Поэзия » Другая
891 0 5

Дори като лайно си дребен,

нахален, жалък, миризлив.

На себе си си непотребен,

безумен, простоват и див.

 

Това те прави най-опасен,

такива като тебе лапат.

От идола си по-ужасен,

големите лайна не цапат.

© Светлин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??