9 abr 2009, 12:42

Голота 

  Poesía
673 0 2

На залеза в тихия пурпур
потапям се.
Там няма езици от огън
избухнали,
езера, изсушени от жаркото
слънце,
там няма враждуващи!
Сама съм със себе си,
небушуваща,
разголена, но без еротика,
голота, съществуваща
само в тихия пурпур
на залеза!

 

 

© Наталия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??