9.04.2009 г., 12:42 ч.

Голота 

  Поезия
655 0 2

На залеза в тихия пурпур
потапям се.
Там няма езици от огън
избухнали,
езера, изсушени от жаркото
слънце,
там няма враждуващи!
Сама съм със себе си,
небушуваща,
разголена, но без еротика,
голота, съществуваща
само в тихия пурпур
на залеза!

 

 

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??