15 oct 2005, 19:56

Голямо сърце (На Здравка Маринова) 

  Poesía
1334 0 2

За човека тъгуваш-
голямо сърце,
и любов му даруваш
със щедри ръце.

С дъждовете се сливаш
като капка блестиш,
нечестивите мисли
с усмивка громиш!

Ти си пламенно цвете,
слънчоглед приветлив,
подарил цветовете
на нежния стих.

И се връщаш в мечтите,
победила страха,
в песента на щурците
дочуваш зова:

Да си истинска, смела,
красива жена,
през тревите поела
към щастлива звезда.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??