15 jun 2011, 18:36

Гоненица 

  Poesía » De amor
578 0 1

Отново лятна нощ е и отново ти

ограбваш мислите ми тихичко... Крадец!

Аз вкусвам устните ти в тъмното дори

и те усещам като полъх на ветрец...

В съня ми появяваш се, а пък те няма

всъщност ти май никога не си бил тук..

Дали е просто зрителна измама

или случаен нощен може да е звук...

Не... Ти си! Сигурна съм за това!

Но криеш се, играеш си със мен.

И тъй - във гонене - премина и нощта...

И тъй със теб се гоним всеки ден...

© Монс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??