Борбата е неочаквано добра!!!
НАП-ористи са агентите:
отвсякъде се сипе скрита пара!
Идат на "Сполука джентълмените"...
***
Построиха дом за гости:
вътре са само политически трупове!
***
Абе, тръгнаха ляво-дясно нещата!
Изборите вече са в пълен ход...
На избирателите, майка им свята!
О, бедний български и клет народ!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Честита първа пролет!
Благодаря за пожеланията и поздравите, Латинка-Златна!
Честит Световен ден на поезията!