1 oct 2018, 14:13

Гора 

  Poesía » De amor
600 0 1

Горски хлад –
красота.
Любовник млад.
Млада жена.

 

Нежни целувки:
неповторимо.
Млади милувки.
Млади любими.

 

Хлад от гората.
Зелени листа.
На млади сърцата:
красота, красота.

© Петър Громов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??