1.10.2018 г., 14:13 ч.

Гора 

  Поезия » Любовна
594 0 1

Горски хлад –
красота.
Любовник млад.
Млада жена.

 

Нежни целувки:
неповторимо.
Млади милувки.
Млади любими.

 

Хлад от гората.
Зелени листа.
На млади сърцата:
красота, красота.

© Петър Громов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??