Oct 1, 2018, 2:13 PM

Гора 

  Poetry » Love
601 0 1

Горски хлад –
красота.
Любовник млад.
Млада жена.

 

Нежни целувки:
неповторимо.
Млади милувки.
Млади любими.

 

Хлад от гората.
Зелени листа.
На млади сърцата:
красота, красота.

© Петър Громов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??