7 dic 2007, 12:15

Горчивата истина 

  Poesía » De amor
713 0 3
Аз може повече да не обичам,
може и по въздух да вървя,
но заклевам се - не се заричам,
че след теб не ще го позволя.
За сърцето ми е привилегия да чувства,
да отдава, да очаква, да крепи.
Нямам право на грешка ''единствена'',
последната ми беше ти!
Не съжалявам, че те имах във живота си,
не си изгубени минути, ни любовен сън...
Всеки има дупки  по платното си...
Ти бе яма... запълних те с чакъл...

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно така, "запълних те с чакъл"... Много добре казано, изживяно, истинско.
  • страхотно е
    Поздрави!!!/6/
  • Не се заричаи любовта не пита пък и никога не са на едно мнение сърцето и разумът!
    Успех!
Propuestas
: ??:??