14 nov 2007, 8:52

Горчиво кафе 

  Poesía » De amor
1530 0 24

Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе

и нека двамата без дъх го изпием.

Солени са устните, с вкус на море.

Една усмивка от теб ще си скрия.

 

 

 Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,

а след него може и топла закуска.

Без да питаш, тайно от мене крадеш,

неузрели все още, сънливи целувки.

 

Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,

но нека първо си поговорим за времето.

Прогнозата е слънчева и утре, и днес,

защото щастлива съм, когато съм с тебе.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??