14.11.2007 г., 8:52 ч.

Горчиво кафе 

  Поезия » Любовна
1529 0 24

Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе

и нека двамата без дъх го изпием.

Солени са устните, с вкус на море.

Една усмивка от теб ще си скрия.

 

 

 Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,

а след него може и топла закуска.

Без да питаш, тайно от мене крадеш,

неузрели все още, сънливи целувки.

 

Поднеси ми сутрешно, горчиво кафе,

но нека първо си поговорим за времето.

Прогнозата е слънчева и утре, и днес,

защото щастлива съм, когато съм с тебе.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??