Тази нощ гореща ли е, или само аз изгарям?
Страстен огън пак по вените върви,
доближиш ли ме и теб ще те запаля,
нека в любовен огън пак да изгорим.
Идваш ли при мене, тука под звездите?
Приказно-красива ще е пак нощта,
нека да оставим лунната завивка
телата ни да скрива, пламнали от грях.
С целувки-водопади нежно ме заливай,
с ласките любовни пак ме окрили,
накарай ме да тръпна, още да те искам,
сладостни екстази, горещи ми дари.
Дарявай ме с радост, нежност и закрила,
с тялото горещо, мойто покори,
искам да усещам твойта мъжка сила,
като дъжд любовен върху мене да валиш.
Нека е гореща, страстна и щастлива,
нека е безкрайна тази тъмна нощ,
нека ме обичаш дълго и красиво,
нека да запомним любовния разкош.
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados