8 feb 2011, 20:28

Горко ми 

  Poesía » De amor
711 0 0

 

 

 

Горко ми

 

Дълги нощи,
страшни нощи,
кошмарни нощи
без любов!
Черни мисли,
тежки мисли,
гадни мисли,
обсебени от зов!
За една усмивка,
за една прегръдка,
за една целувка
на всичко съм готов!!!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??