8.02.2011 г., 20:28 ч.

Горко ми 

  Поезия » Любовна
777 0 0

 

 

 

Горко ми

 

Дълги нощи,
страшни нощи,
кошмарни нощи
без любов!
Черни мисли,
тежки мисли,
гадни мисли,
обсебени от зов!
За една усмивка,
за една прегръдка,
за една целувка
на всичко съм готов!!!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??