Хей, пролет пременена
след дълга зима,
ти се събуди,
ароматът ти прекрасен,
да се разнася по
горските долчинки.
Аз съм мъничка и сладка,
с точици от двете ми страни,
прелитам над цветенца и полянки,
в ръчичка слагат ме хората добри,
и си пожелават безброй мечти...
© Sonya Krasteva Todos los derechos reservados