Mar 26, 2021, 11:11 PM

Горска пролет 

  Poetry
438 1 1

Хей, пролет пременена

след дълга зима, 

ти се събуди,

ароматът ти прекрасен,

да се разнася по 

горските долчинки.

 

Аз съм мъничка и сладка,

с точици от двете ми страни,

прелитам над цветенца и полянки,

в ръчичка слагат ме хората добри,

и си пожелават безброй мечти...

 

 

 

© Sonya Krasteva All rights reserved.

The work is a contestant:

Горска пролет »

17 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??