11 ene 2013, 23:12  

Горски дух 

  Poesía » Otra
550 0 0

седиш на стола свито
нежно се усмихваш
красотата ти е чудна
но някак не блестиш

вървиш
погледи събираш
а сърце ти
плахо
непорочно
нервно то усмивката криви

учите ти съзирам
устните ти лекичко се свиват
но погледа избягваш
и бързо отминаваш

о остани танцувай
не ставай ти пазач
на своя горски дух

© Елиас Канети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??