11 янв. 2013 г., 23:12  

Горски дух 

  Поэзия » Другая
548 0 0

седиш на стола свито
нежно се усмихваш
красотата ти е чудна
но някак не блестиш

вървиш
погледи събираш
а сърце ти
плахо
непорочно
нервно то усмивката криви

учите ти съзирам
устните ти лекичко се свиват
но погледа избягваш
и бързо отминаваш

о остани танцувай
не ставай ти пазач
на своя горски дух

© Елиас Канети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??