Усетих нещо, без да го разбирам...
Докосна ме
и тихо заваля...
Преобрази ме
като самодива
и цяла нощ
не можех да заспя...
Край себе си усещах
стари мисли
и
спомени,
и думи...
все неща,
които се опитвах да забравя,
но те ме връхлетяха...
Ей... така!
Пренаредиха
всичко отначало,
сглобиха
изпочупени мечти...
Отново и отново
ги изстрадах...
И после...
После Господ
ми прости!
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados