Sep 10, 2008, 2:49 PM

Господ ми прости 

  Poetry
559 0 17
 

Усетих нещо, без да го разбирам...

Докосна ме

и тихо заваля...

Преобрази ме

като самодива

и цяла нощ

не можех да заспя...

Край себе си усещах

стари мисли

и

спомени,

и думи...

все неща,

които се опитвах да забравя,

но те ме връхлетяха...

Ей... така!

Пренаредиха

всичко отначало,

сглобиха

изпочупени мечти...

Отново и отново

ги изстрадах...

 

И после...

 

После Господ

ми прости!

 

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??