15 mar 2007, 15:11

ГОТОВ ЛИ СИ 

  Poesía » De amor
1570 0 31

 

Готов ли си с мен да превземеш света,

от мислите мои да черпиш наслада?

Да бъдеш докоснат  дори от греха.

Със мен да се любиш, потънал в забрава.

Готов ли с мен този път да вървиш?

Понякога знай, че е пълен със болка.

Обичаш ме, знам, но дали не грешиш?

И риск да поемеш, готов ли си? Колко?

Не се ли страхуваш от тази любов,

която не пита, избухва в сърцата.

Дълбае дълбоко в душите ни ров

и  страстно разпалва жарта във телата.

Готов ли си после да кажеш - Прости -

когато след края... гърба си обърнеш

и видиш във моите тъжни очи

искрата, която не можеш да върнеш?

Ще можеш ли после мечти да градиш?

Когато ме няма -  напред да погледнеш?

Дори във съня си  над друга да бдиш,

сърцето ти взела съм - мен ще последваш.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??