14 ene 2024, 9:39

Говори ми 

  Poesía » De amor
114 2 0

    

       Говори ми

 

Говори ми и не спирай,

приказка ми разкажи!

Грешно ти не ме разбирай,

в моя свят ме намери!

 

Говори ми, ще те слушам

с часове и даже с дни,

времето за тебе спирам,

а снегът да си вали!

 

Говори ми, ще те гледам!

Как ми липсваш, липсваш ти!

Говори ми, ще потъвам

в най-красивите очи!

 

Говори ми, искам тебе,

любовта ми донеси!

Говори ми, искам тебе,

приказка ми разкажи!

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??