14.01.2024 г., 9:39 ч.

Говори ми 

  Поезия » Любовна
103 2 0

    

       Говори ми

 

Говори ми и не спирай,

приказка ми разкажи!

Грешно ти не ме разбирай,

в моя свят ме намери!

 

Говори ми, ще те слушам

с часове и даже с дни,

времето за тебе спирам,

а снегът да си вали!

 

Говори ми, ще те гледам!

Как ми липсваш, липсваш ти!

Говори ми, ще потъвам

в най-красивите очи!

 

Говори ми, искам тебе,

любовта ми донеси!

Говори ми, искам тебе,

приказка ми разкажи!

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??