Говори ми и не спирай,
приказка ми разкажи!
Грешно ти не ме разбирай,
в моя свят ме намери!
Говори ми, ще те слушам
с часове и даже с дни,
времето за тебе спирам,
а снегът да си вали!
Говори ми, ще те гледам!
Как ми липсваш, липсваш ти!
Говори ми, ще потъвам
в най-красивите очи!
Говори ми, искам тебе,
любовта ми донеси!
Говори ми, искам тебе,
приказка ми разкажи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.