4 jun 2008, 8:26

Графът на любовта 

  Poesía » De amor
598 0 7

Въздухът след теб е синкав,

приличащ на прозрачна течност...

 Аз съм влюбен граф...

ти за мен си вечност...

 

 

© Димитър Димчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??