Jun 4, 2008, 8:26 AM

Графът на любовта 

  Poetry » Love
596 0 7

Въздухът след теб е синкав,

приличащ на прозрачна течност...

 Аз съм влюбен граф...

ти за мен си вечност...

 

 

© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??