22 jul 2016, 9:29

Граница 

  Poesía » Civil
553 0 16

Тя е плътна черта

върху картата бяла,

а зад нея е всичко,

което обичам!

Тя гранична бразда е,

и край, и начало,

но преди да прекрача навън,

коленича!

 

Тя е пъпната връв,

дето свързва земята

със сърцата на всички

на нея родени!

Тя ръка е грижовна на майка,

която

ни очаква на прага

с очи просълзени!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??