11 mar 2021, 8:04

Граница 

  Poesía » De amor
462 1 5

Несбъднали се приказни целувки

задавиха поредния ми зов.

Заших с лъжи отворената рана

и даже не написах послеслов.
 

Приплъзнах по последната ти страница

за сетен път очите си с любов.

Издигнах там една ронлива граница,

към теб да я прекрачвам в полунощ.

 

Преглътнах най-горчивото "Обичам те",

да можех да те видя в сън поне...

И въпреки че все оставам ничия,

съм някак твоя, а пък своя – не.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??