24 feb 2017, 10:55

Границите на духа 

  Poesía » De amor, Verso libre
317 0 0

 

Кои сте вие, бледни нощни сенки,
та сърцето ми да съдите?!
Живеещи с догмите си жалки, 
любовта изгаряли на кладите
и разпъвали на дървен кръст?!

 

Живейте в смешните си граници,
със слънца в сърцата ви не греещи!
Щастието не открили, вечни просяци,
песента на птиците не чуващи!
Душите ви са само тленна пръст!

 

 

 

© Todor Nikolov Todos los derechos reservados

17. 02. 2017 г.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??