5 feb 2008, 9:28

Греховно щастлива 

  Poesía
693 0 3

Защо, когато ме намери,

помолих се да бе отминала?

Да бе лъжлива, лицемерна,

банална, глупава, сълзлива?

 

Отряза в полет ти крилата ми -

примамливи и пеперудени,

изплаши моите приятели -

стъписа ги и ги прокуди.

 

Умишлено ли ме обрече

на единак да се превърна,

та да съзирам само тебе,

където и да се обърна?

 

Защо, Любов, не ме отмина

и ни за миг не ме пожали?

А днес... греховно съм щастлива -

и влюбена, и благодарна.

© Анита Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??