29 jul 2007, 13:44

ГРЕШКА 

  Poesía
482 0 0
Бъди прекрасна, моя грешка,
дори навън сто хали да фучат!
И нека никой да не търси сметка,
дори навън сто гайди да ручат!

Ти, моя грешка, усмихната по детски,
как яростна симфония навън бучи!
Избраник мой си, с нежни ласки,
при мен ела и нека зазвучи БОЧЕЛИ!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??