29.07.2007 г., 13:44 ч.

ГРЕШКА 

  Поезия
481 0 0
Бъди прекрасна, моя грешка,
дори навън сто хали да фучат!
И нека никой да не търси сметка,
дори навън сто гайди да ручат!

Ти, моя грешка, усмихната по детски,
как яростна симфония навън бучи!
Избраник мой си, с нежни ласки,
при мен ела и нека зазвучи БОЧЕЛИ!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??