26 sept 2009, 0:31

Грешница 

  Poesía
807 0 26

Аз ли съм грешница?! ... Да, признавам си!
Уморена съм от присъдите произнесени:
"В огъня, вие грешните… в огъня!"
И какъв е моят грях? Че обичам…

Че стихове пиша…

Че във тях съм разголена…

Че всявам смут в гузните съвести,

нощем, когато с душата си пиша…
Как да скрия красотата и болката,

щом от тях се умира и ражда…

Не ме пъхайте на Ада във огъня.
Запалете една свещ - за мен!

И за вас!

 

И тогава хвърляйте камък.

 

 

17.09.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??