ГРЕШНО
Когато идваш, с поглед те следя,
макар че не трябва, макар че е грешно!
Какво ми става? Не мога да се разбера -
държанието ми е глупаво, детско и смешно!
Представям си невъзможни неща,
в съзнанието ми всичко се обърка!
Изпитвам страх, срам и вина...
По дяволите! Нима се побърквам?
Ще забраня на очите си да гледат в теб,
защото в живота има правила!!!
Ще превърна мислите си в лед,
просто не мога да живея така!
05.2009г.
© Насето Todos los derechos reservados
Приятна вечер и на вас!