19 abr 2014, 22:45

Грешно ли е 

  Poesía » De amor
978 0 1

Нима е грешно да обичаш?

Нима е грешно ми кажи...

Защо тогава ме измъчваш?

И вечно бъркаш се в лъжи!

                                                     

Защо обиждаш ме не зная?

Защо ме караш да тъжа?

Защо отбягваш ме не зная...?

Защо се криеш зад лъжи?

                                                     

Нима дотегнал съм ти много;

Нима си отегчена ти?

Нима от твоята любов остана...,

Само купчина лъжи?

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Грешно ли е,още си задавам тоз въпрос?
Propuestas
: ??:??