Нима е грешно да обичаш?
Нима е грешно ми кажи...
Защо тогава ме измъчваш?
И вечно бъркаш се в лъжи!
Защо обиждаш ме не зная?
Защо ме караш да тъжа?
Защо отбягваш ме не зная...?
Защо се криеш зад лъжи?
Нима дотегнал съм ти много;
Нима си отегчена ти?
Нима от твоята любов остана...,
Само купчина лъжи?
© Ангел Все права защищены