5 sept 2007, 15:39

Грим 

  Poesía
903 0 11
Една трагичност, пагубно далечна,
се гърчи във душата ти и страда,
но идва миг и тихата ти нежност
прелива и във чашата ти пада.

Разбий в стената чашата пенлива!
Животът е така неумолим!
Не виждаш ли как виното измива
фалшивите черти на твоя грим?!

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??