Sep 5, 2007, 3:39 PM

Грим 

  Poetry
907 0 11
Една трагичност, пагубно далечна,
се гърчи във душата ти и страда,
но идва миг и тихата ти нежност
прелива и във чашата ти пада.

Разбий в стената чашата пенлива!
Животът е така неумолим!
Не виждаш ли как виното измива
фалшивите черти на твоя грим?!

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??