7 jul 2010, 23:07

Грозният човек 

  Poesía » Otra
950 0 5

 

Чувам децата навън -

играят и викат,

а в мен е обратното - викам,

опитвам да играя, 

вътре съм 

и съм дете...

 

Аз съм грозният човек!

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??