Jul 7, 2010, 11:07 PM

Грозният човек 

  Poetry » Other
962 0 5

 

Чувам децата навън -

играят и викат,

а в мен е обратното - викам,

опитвам да играя, 

вътре съм 

и съм дете...

 

Аз съм грозният човек!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??