7 июл. 2010 г., 23:07

Грозният човек 

  Поэзия » Другая
949 0 5

 

Чувам децата навън -

играят и викат,

а в мен е обратното - викам,

опитвам да играя, 

вътре съм 

и съм дете...

 

Аз съм грозният човек!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??